Ανατροπή… στην ανατροπή φαίνεται πως έχουμε με το αποψινό Ράδιο Αρβύλα, αφού πατά τις πληροφορίες που ήθελαν την εκπομπή να μην βγαίνει στον αέρα για το υπόλοιπο 2021, όπως όλα δείχνουν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα μας καλωσορίσει και απόψε.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να ζητά από τον ΑΝΤ1 να μην βγει το Ράδιο Αρβύλα, για το υπόλοιπο του 2021, δηλαδή τις τρεις εκπομπές που απέμεναν, έως και την Πέμπτη.

      Ωστόσο, οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, μετά από πολλές σκέψεις, συζητήσεις, αλλά κυρίως πολλά μηνύματα που έλαβαν από τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής να αποφάσισε να βγάλει κανονικά απόψε στις 20:00 την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

 

Έτσι, εκτός νέου απροόπτου, το Ράδιο Αρβύλα θα ρίξει αυλαία την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει αμέσως μετά την εορταστική περίοδο, στις 10 Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται, ότι ολοκληρώνοντας χθες, Δευτέρα, την εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κοπεί οριστικά το Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο όπως είπε καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από