Δύσκολο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και τώρα η παρουσιάστρια καλείται να ζήσει με την απουσία της.

Το δυσάρεστο γεγονός το πληροφορήθηκε στις 39 Οκτωβρίου την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της «Τι λες τώρα» στο MEGA και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό.

Αυτές τις ημέρες, η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη για την συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατο της μητέρας της.

Σε stories της στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου των γονιών της, αλλά και διάφορες άλλες οικογενειακές φωτογραφίες.

Δείτε τις παρακάτω

Τα συγκινητικά της λόγια στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της

Θυμίζουμε ότι όταν επέστρεψε στην εκπομπή μετά την μεγάλη απώλεια που βίωσε, ανέφερε: «Οι πρώτες στιγμές είναι αμήχανες και ελπίζω να το καταλαβαίνεται όλοι αυτό, γιατί από το προηγούμενο Σάββατο η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ, πραγματικά… ριζικά… απόλυτα βασικά».

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω την μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Νιώθω τυχερή γιατί η μαμά μου είχε χάσει τη μαμά της όταν ήταν 5 ετών. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς, την αγάπη, την κατανόηση και την συμπαράσταση από τον σταθμό και εσάς παιδιά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά να επιστρέφω εδώ. Ίσα ίσα μου κάνει καλό να είμαι εδώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά και να πω ότι όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής έκαναν εξαιρετική δουλειά», κατέληξε.