Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου, ο οποίος πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι.

Το χειρουργείο διήρκησε 8 ώρες και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, αφαιρέθηκαν 4 σφαίρες. Οι δύο αφαιρέθηκαν από το στομάχι, μία από την ουροδόχο κύστη και άλλη μία από τον θώρακα.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Αλεξανδράκης, η δράστρια πολλές φορές είχε παρενοχλήσει τον πρώην σύντροφό της.

«Είναι μία θλιβερή ιστορία. Είχε μία άτυχη στιγμή στη ζωή του ο πελάτης μου και τελικά απέκτησε ένα παιδί σε εξωσυζυγική σχέση με τη δράστιδα. Εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει και να του αποσπά χρηματικά ποσά. Ήταν ένα άτομο με απρόβλεπτες αντιδράσεις, με μανιακά επεισόδια. Ο δικαστής κατάλαβε ότι το παιδί θα δυστυχήσει, δεν θα έχει ορθή αγωγή», δήλωσε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η δράστρια είχε επιτεθεί και στη σύζυγο του 68χρονου.

«Πριν από 5 χρόνια της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της μπροστά στο παιδί. Την έριξε στο δάπεδο και άρχισε να τη χτυπάει με τα πόδια της στο κεφάλι. Και γι’ αυτό καταδικάστηκε».

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε δικαστική απόφαση, η δράστρια συνέχισε να τον ενοχλεί και μάλιστα τον κατηγόρησε σε ασέλγεια σε βάρος του παιδιού.

«Πόσες μηνύσεις να κάνει; Ο πελάτης μου έπρεπε να κάνει κάθε μέρα μηνύσεις! Είναι παραβίαση δικαστικής αποφάσεως. Θα μπορούσε να τρέχει κάθε μέρα στα δικαστήρια; Έφτασε να του κάνει μηνύσεις ότι ασελγεί στο παιδί», είπε.