Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν, δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες, ο «δήμιος» της Αταλάντα στο Champions League.

Μετά το νικητήριο γκολ επί των Ιταλών στο 81′ (3-2) στην Αγγλία, το επανέλαβε χθες και στο Μπέργκαμο με το τέρμα της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης:

«Είμαι χαρούμενος, πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο ματς, το ξέραμε ότι το Μπέργκαμο είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Το πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε τον ένα βαθμό και είμαι χαρούμενος. Δεν τα παρατάμε ποτέ, το πιστεύαμε μέχρι το τέλος, ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Το ήξερα και όταν έπαιζα στη Γιουβέντους, ότι ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας, αμυνθήκαμε καλά. Ήμασταν τυχεροί με τα γκολ που σημείωσα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικό ποδόσφαιρο, διαφορετικό σύστημα. Πρέπει να προσαρμοστούμε ο ένας με τον άλλον. Θα πάρουμε το χρόνο μας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι».