Μια μαϊμού στην Ινδία σκότωσε έναν 30χρονο άνδρα αφού του πέταξε τούβλο από τον δεύτερο όροφο κτιρίου. Το περιστατικό, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, σημειώθηκε στο κεντρική περιοχή στο Νέο Δελχί.

Πρόκειται για τον Mohammad Kurbaan, ο οποίος – σύμφωνα με την Indian Express – πωλούσε τσάντες σε κατάστημα της περιοχή και κατέρρευσε μόλις δέχθηκε το χτύπημα από το τούβλο που είχε πετάξει η μαϊμού. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου απ’ όπου η μαϊμού πέταξε το τούβλο, σύμφωνα με τις αρχές, φέρεται να είχε αφήσει δύο τούβλα πάνω σε μια δεξαμενή νερού για να εμποδίσει τις μαϊμούδες να την ανοίγουν. Οι μαϊμούδες κατάφεραν να μετακινήσουν και τα δύο τούβλα. Το ένα το πέταξαν στο κεφάλι του άτυχου άνδρα και το άλλο σε κοντινή ταράτσα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το θανατηφόρο αυτό περιστατικό καταγράφεται μόλις λίγες ημέρες αφού η σύζυγος επικεφαλής πολιτικού κόμματος στην Ινδία έχασε τη ζωή της έπειτα από πτώση στην προσπάθειά της να ξεφύγει από επίθεση μαϊμούς. Η 50χρονη Sushma Devi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.