Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 16χρονου, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά το ατύχημα που συνέβη στην πίστα Μotocross, στα Γιαννιτσά, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο ανήλικος και ένας ακόμη 27χρονος, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη, καθώς αμφότεροι φέρουν βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Αδελφός οδηγού ο 16χρονος τραυματίας

Ο 16χρονος, είναι αδελφός ενός οδηγού, ο οποίος θα έτρεχε στον χθεσινό αγώνα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το παιδί βρισκόταν στο σημείο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι μηχανικοί.

Το κακό έγινε όταν ο οδηγός μίας μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει περίφραξη. Ο δεύτερος τραυματίας, ο 27χρονος, ετοιμαζόταν για να τρέξει στον αγώνα.

«Ήθελε να καμαρώσει τον αδελφό του»

Ο πατέρας του 16χρονου τραυματία μίλησε στο «Tlive».

«Μας λένε ότι είναι κρίσιμες οι πρώτες ημέρες για να δείξουν πώς θα πάει… Δεν το περίμενε κανένας αυτό. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Πολύ σπάνιο. Του έφυγε η μηχανή, εκεί που θα έπεφτε κάτω, τελευταία στιγμή, κρατήθηκε, γαντζώθηκε και άνοιξε το γκάζι και βγήκε έξω. Και ήρθε πάνω μας. Πέταξε κι εμένα κάτω, παραλίγο και τη γυναίκα, κάποιους άλλους που ήταν δίπλα… Άγιο είχαμε όλοι. Τα δύο παιδιά πήραν την μπόρα. Ο 27χρονος και ο δικός μου» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Περιγράφοντας τι συνέβη, έσπασε. «Καθόταν ως θεατής. Είχε μπει ο αδελφός του και έκανε στο δεύτερο γύρο, τρίτο γύρο, ήταν εκεί… Και έγινε το κακό. Αυτόν τον αγώνα ήθελαν να δουν… ήθελε να δει και ο μικρός, να καμαρώσει τον αδελφό του. Θεατής ήταν. Μηχανικός. Που έβγαλε ταμπέλα στον αδελφό του. Βοηθούσε σαν μηχανικός. Βοηθούσε εμένα. Και έγινε… Δεν έχει να κάνει κάτι, ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή», είπε ο πατέρας του 16χρονου.