Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στα Χανιά και συνάντησε μέλη του καστ της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» τον σκηνοθέτη της σειράς, Θοδωρή Παπαδουλάκη, τους γιους του, Γιώργο και Αλέξανδρο Παπαδουλάκη, τον Κωνσταντίνο Μπουρμπάκη και τη Ζαχαρένια Τριανταφυλλάκη.

Ο κ. Παπαδουλάκης δήλωσε ότι μαζί με κολλητό του φίλο, με τον οποίο εμπνεύστηκε τη σειρά, είχε στόχο να φτιάξουν κάτι που διασκεδάζει και θυμίζει τις αγνές πρώτες φορές που πήγαν κινηματογράφο, εποχές Spielberg και άλλων μεγάλων σκηνοθετών.

Στη συνέντευξη, οι μικροί πρωταγωνιστές μίλησαν για τους ρόλους τους στην σειρά.

«Είμαστε οι καλοί και υπάρχει ένα κακό τέρας που θέλει να μας καταστρέψει», είπε ο μικρός Γιώργος.

«Κάθε μέρα εδώ είναι αξέχαστη. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια», είπε η Ζαχαρένια.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος δήλωσε, πως δεν θα έκανε ποτέ αυτά που κάνει ο νευριασμένος Σίφης σε αλλά παιδιά, καθώς ο ίδιος στην πραγματικότητα, προστατεύει και υπερασπίζεται τα παιδιά στο σχολείο του.

Στη συνέχεια οι μικροί ηθοποιοί κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση, αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί στο μέλλον, με τους περισσοτέρους να δηλώνουν ότι είναι κάτι που επιθυμούν.

Τέλος, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως η σειρά ολοκληρώνεται σε 13 επεισόδια και πως στο τέταρτο επεισόδιο θα αποκαλυφτεί, γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στον πρωταγωνιστή, τον Γιώργο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: