Ο Ολυμπιακός ήλθε ισόπαλος στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό (0-0) σε ένα ματς όπου κυριάρχησε, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχαν στη διάθεσή τους τούς Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου, που είναι τραυματίες, με το γάλλο μέσο και το νιγηριανό εξτρέμ να λείπουν από τους πρωταθλητές.

Ο πρώτος δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι «αιωνίων», ενώ και ο Ονιεκούρου μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ και την εμφατική νίκη με 3-0 υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δύο εβδομάδες και να χάσει και τις αναμετρήσεις της εθνικής Νιγηρίας.

Πλέον επί δύο βδομάδες ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, και οι δυο ποδοσφαιριστές θα έχουν χρόνο για να επιστρέψουν στη δράση και τις προπονήσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τόσο ο Εμβιλά όσο και ο Ονιεκούρου θα είναι ξανά διαθέσιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να δώσουν λύσεις στον Μαρτίνς στο πρόγραμμα-φωτιά που έρχεται για τους Πειραιώτες.