Τουλάχιστον αγωνία είναι το αίσθημα που προξενεί η εικόνα στους θεατές. Διότι στον έμπειρο αλεξιπτωτιστή Κωνσταντίνο Οροκλό του πήρε μόλις ένα λεπτό να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (ασφαλείας).

Ο πολύ έμπειρος και ένας εκ των κορυφαίων αλεξιπτωτιστών της χώρας μας Κωνσταντίνος Οροκλός, γνωστός από τη συμμετοχή του μέχρι τον τελικό του reality επιβίωσης Nomads πριν από μερικά χρόνια, επέδειξε απίστευτη ψυχραιμία προκειμένου να ξεμπερδέψει το αλεξίπτωτο του κατά την διάρκεια ελεύθερης πτώσης που πραγματοποίησε στην Κοπαΐδα.

Το αλεξίπτωτο κατά το άνοιγμα μπερδεύεται και έχει ως αποτέλεσμα αυτό να κινείται ακυβέρνητο και χωρίς φρένα προς τη γη.

Η ψυχραιμία που δείχνει όταν κατά το άνοιγμα του αλεξίπτωτου του αυτό μπερδεύεται είναι παροιμιώδη και άξια θαυμασμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλεξιπτωτιστές φέρουν μαζί τους και δεύτερο αλεξίπτωτο. Όπως όμως μας ανέφερε ο Κωνσταντίνος κύριο μέλημα του ήταν να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να ξεμπλέξει το βασικό του αλεξίπτωτο προτού το κόψει και προχωρήσει στο άνοιγμα του δεύτερου (ασφαλείας), καθώς αυτό είναι το βασικό του.