Αν και η Γενική Συνέλευση της Super League αναβλήθηκε ακόμη μια φορά και μετατέθηκε για τις 2/9, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση της Super League μετατέθηκε τελικά για τις 2/9, όπου και θα οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος.

Κάτι που δεν ήταν εφικτό τελικά να συμβεί σήμερα, αφού δεν μπορούσε να περάσει η προκήρυξη, καθώς χρειάζεται να υπογραφούν κάποιες συμβάσεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και να γίνει η τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική διαχείριση.

Όπως και να έχει πάντως, το θέμα είναι πως πλέον υπάρχει σύμπνοια και πάμε για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου ύστερα από τόσες αναβολές.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30».