Η Μύκονος, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τη λειψυδρία, ενώ τώρα ορισμένες περιοχές έχουν να αντιμετωπίσουν και μόλυνση λόγω απροόπτου που προέκυψε στην ύδρευση.

Στα σπίτια των κατοίκων τρέχει μολυσμένο νερό. Το παρακάτω βίντεο του mykonoslive.tv είναι αποκαλυπτικό και δείχνει το ακατάλληλο νερό σε βρύση οικίας στο «νησί των ανέμων».

Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα και γιατί

Σύμφωνα με τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, το πρόβλημα προέκυψε λόγω απρόοπτης βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια.

Συνεργείο έσπευσε για την αποκατάσταση της βλάβης, ωστόσο οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με το πρόβλημα της μόλυνσης που ήρθε να προστεθεί σε αυτό της έλλειψης νερού λόγω του καλοκαιριού.

Κάτοικοι της Μυκόνου εκφράζουν την απελπισία τους για την έλλειψη νερού, αλλά και το παράπονό τους καθώς βλέπουν τις πισίνες στις βίλες του νησιού να είναι γεμάτες, ενώ εκείνοι δεν έχουν νερό για να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.