Στο ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα το 31χρονο μοντέλο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 30 γραμμάρια κοκαΐνης το βράδυ του Σαββάτου σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ στη Γλυφάδα.

Η 31χρονη μελαχρινή καλλονή που στο παρελθόν συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι μόδας, αλλά είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της, στάση που κράτησε από την πρώτη στιγμή όταν οι αστυνομικοί που διενήργησαν τον έλεγχο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη εντόπισαν τις κρυμμένες συσκευασίες στο πολυτελές τζιπ της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αυτό που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ήταν το θηριώδες γκρι Range Rover, ενώ η συμπεριφορά της 31χρονης από τη στιγμή που κατέβηκε από το όχημα και ένα τηλεφώνημα στο οποίο ήταν νευρική και αναστατωμένη τους έκανε να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές SUV για να βρουν τελικά τα 35 φιξάκια με την κοκαΐνη.

«Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά;»  Εσείς μου τα βάλατε» ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr ο αξιωματικός της Ασφάλειας που χειρίστηκε την υπόθεση στην κατάθεση του αναφέρει τα εξής: «Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. […..].Ύστερα από την προσαγωγή της στην υπηρεσία μας συστήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα με σκοπό να διακριβώσει τα της εγκληματικής της δράσης καθώς θεωρήθηκε σφόδρα πιθανό αυτή να εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις προμήθειας διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα η κατηγορούμενη 1) Κατείχε σημαντικό αριθμό πανομοιότυπων συσκευασιών ναρκωτικής ουσίας που με βεβαιότητα προόριζε για πώληση ή περαιτέρω διακίνηση σε έτερα άτομα. 2) Κινούνταν με υπερπολυτελές όχημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας της, η κατοχή του οποίου δεν φέρεται να δικαιολογείται με τα εισοδήματα της σύμφωνα με τα όσα προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς. Το προαναφερόμενο όχημα καθώς και η εξωτερική εμφάνιση της κατηγορουμένης δεν θα μπορούσε να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς ότι αυτή εμπλέκεται σε τυχόν αξιόποινες πράξεις. 3) Η εν γένει συμπεριφορά της κατά τον έλεγχο καθώς και το γεγονός ότι άμεσα κάλεσε οικείο της πρόσωπο προκειμένου να ενημερώσει ότι ελέγχεται από αστυνομικούς καταδεικνύει με βεβαιότητα ότι γνώριζε την ύπαρξη των ναρκωτικών και προσπάθησε να δυσχεράνει το αστυνομικό έργο. Εκ των ανωτέρω τεκμαίρεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορουμένη ενεργεί με σκοπό πορισμού εισοδήματος κατ΄επάγγελμα σε πώληση και διάθεση ναρκωτικών ουσιών».