Τουρίστας, ηλικίας 59 ετών, έχει εξαφανιστεί από τη Γεωργιούπολη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στα Χανιά. Μάλιστα, Μissing Alert ενεργοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 59χρονο τουρίστα Τοφάν Βασιλέ, ο οποίος έκανε διακοπές στα Χανιά και τα ίχνη του χάθηκαν στις 7 Αυγούστου.

Την επόμενη ημέρα έγινε η δήλωση εξαφάνισης από την οικογένειά του και στις 9/8/2021 το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του πραγματοποιείται σήμερα λόγω προσωπικών λόγων της οικογένειας του.

Η ζωή του ενδέχεται βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Τοφάν Βασιλέ έχει ύψος 1,70 μ., 80 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε λιλά μπλούζα, ανοιχτό καφέ παντελόνι, σαγιονάρες, γκρι καπέλο και χρυσό βραχιόλι ξενοδοχείου.

Δείτε τα στοιχεία του 59χρονου τουρίστα

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.