Σε μια απίστευτα εξοργιστική δήλωση προχώρησε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, σχολιάζοντας την καταστροφική πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη ξεφεύγοντας από τα όρια.

«Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανικη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στην Σκύρο και ο Συνολάκη εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch» έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του, ο Χάρης Μαμουλάκης κατέβασε το σχετικό tweet γράφοντας:

«Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Η αναρτήσεις του προκάλεσαν κύμα οργής με τους χρήστες του Twitter να του «επιτίθενται».

«600 χιλιόμετρα μακριά είμαι και κλαίω για όλο αυτό.. και εσύ τι προσπαθείς να σώσεις….. Δυστυχώς σε πληρώνουμε… Παραίτηση εδώ και τώρα.. εάν θες να λέγεσαι άνθρωπος…» έγραψε ένας κάτω από την… απολογητική του ανάρτηση.

«Σε έχουν ψηφίσει εσένα δηλαδή ε; Να σε χαίρονται… Βουλευτής που χαίρεται βλέποντας να καταστρέφονται περιουσίες, να χάνονται ολόκληρες εκτάσεις δάσους που θα κάνουν μισό αιώνα για να ξαναγίνουν όπως πριν. Ντροπή σου!» απάντησε ένας άλλος.

«Παρακαλάνε για νέα τραγωδία παρακαλάνε για νεκρούς αλλά κ πάλι κουβά θα πάνε. Το είδα σε τοιχο (αμα το κάρμα είναι κ παραλια. (δεν το έσωσες που το κατέβασες, δείχνει ότι δεν έχεις αντοχη στην πίεση,, άρα παρορμητικά θα πάρεις λάθος απόφαση Αν αναλάβεις ποστο».