Συναγερμός έχει σημάνει στο Αιγάλεω εξαιτίας της εξαφάνισης ενός 31χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του και να ενεργοποιεί το Missing Alert για να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει: «Στις 31/7/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αιγάλεω, ο Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος, 31 ετών.

Οι συγγενείς του τον αναζητούν

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», σημειώνει το Χαμόγελο στην ανακοίνωσή του.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία του 31χρονου από το Αιγάλεω