Κι αν κάτι σόκαρε την κοινή γνώμη το σενάριο που είχε παρουσιάσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά; Αυτό που εξοργίζει και σοκάρει περισσότερο σήμερα είναι το θέατρο και η υποκρισία που έπαιζε για επί σχεδόν 40 ημέρες ο 32χρονος συζυγοκτόνος.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και, μετά από αρκετές ώρες, ομολόγησε την πράξη του βάζοντας θλιβερό τέλος σε μια ακόμη τραγωδία με θύμα νεαρή γυναίκα.

Μέχρι σήμερα, ο ίδιος μιλούσε για ληστεία, έδινε την εικόνα του συντετριμμένου συζύγου τόσο σε γονείς όσο και φίλους της αδικοχαμένης Καρολάιν, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και το ενός έτους βρέφος στην πλοκή της υπόθεσης. Λίγες ώρες, δε, προτού οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ αγκάλιαζε τη μητέρα της 20χρ0νης και τής έλεγε πως μεταβαίνει στην Αθήνα για να αναγνωρίσει… έναν ύποπτο δολοφόνο.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν ομολόγησε μέχρι σήμερα και έπαιζε όλο αυτό το θέατρο, απάντησε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε για την… κατάληξη του παιδιού του, το οποίο θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Μηνύματα οργής

Όλη αυτή η στάση έχει εξοργίσει την ελληνική γνώμη. Χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητούν Δικαιοσύνη για την Καρολάιν, ενώ αμέτρητα είναι τα μηνύματα στα οποία ο καθ’ ομολογία δολοφόνος βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ενδεικτικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτω από τη φωτογραφία του με την Καρολάιν όπου της έλεγε «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου» λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της, επικρατεί ο κακός χαμός.

Τα μηνύματα οργής του κόσμου διαδέχονται το ένα το άλλο.