Ενώπιον του εισαγγελέα κατάθεσε το πρωί της Τρίτης ο 55χρονος που συνελήφθη για παρενόχληση της 16χρονης μαθήτριας στις Συκεές Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή ζήτησε από τον άνδρα οδηγίες για να πάει στο σχολείο της και τότε εκείνος της πρότεινε να την πάει με το όχημα του. Όταν εκείνη αρνήθηκε την ακολούθησε με το όχημά του.

«Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο» έλεγε ο κατηγορούμενος στο κορίτσι, όπως κατήγγειλε ο πατέρας της.

Η ανήλικη, πανικόβλητη, πήγε σε καφετέρια στην περιοχή και κάλεσε τον πατέρα της, ο οποίος την πήρε από εκεί και κάλεσε την αστυνομία.

Νέες καταγγελίες εις βάρος του

Ο πατέρας της ανήλικης, να σημειωθεί, είχε αναρτήσει στα social media ένα βίντεο με τον άνδρα, καλώντας όποιον γνωρίζει την ταυτότητά του να δώσει πληροφορίες. Μία 26χρονη που μίλησε στο grtimes.gr, είπε πως είχε πέσει και η ίδια θύμα παρενόχλησης από τον 55χρονο και μάλιστα πολλές φορές.

Όπως κατήγγειλε ο 55χρονος κυκλοφορούσε με μηχανάκι και είχε μεταβεί στο κατάστημά της αρκετές φορές, ενώ η ίδια τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία και είχε δώσει την πινακίδα του οχήματός του στις Αρχές.

Επίσης, άλλη μία γυναίκα κατήγγειλε πως ο άνδρας την παρενόχλησε χθες το πρωί. Αφότου αρνήθηκε να μπει στο όχημά του, την έβρισε χυδαία και αποπειράθηκε να την αρπάξει, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο.