Το δικό του μήνυμα, μέσα από το MEGA, στέλνει ο σύζυγος της 44χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca.

Οι ώρες που περνάει είναι κρίσιμες. Όπως λέει, περιμένουν να ξυπνήσει σιγά – σιγά για να δουν τι πρόβλημα υπάρχει και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Όπως λέει ο ίδιος τα συμπτώματα ήταν πάρα πολύ ήπια, ήταν πολύ ευδιάθετη, ήταν υπέρμαχος του εμβολιασμού, αν και στιγμιαία της πέρασε από το μυαλό μήπως να μην το κάνει με όλα αυτά που ακούγονται.

«Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων»

«Περιμένουμε σήμερα να ολοκληρωθεί η τομογραφία, η οποία να θα μας δείξει σε πόση έκταση είναι η χθεσινή εγκεφαλική αιμορραγία και αν έχει περιοριστεί. Και περιμένουμε αύριο που θα ξεκινήσουνε σιγά σιγά να προσπαθούν μάλλον να την ξυπνάνε να δούνε πώς θα αντιδράσει και να δούμε τι έχει πειραχτεί» λέει, μιλώντας στο MEGA.

«Οι γιατροί πράγματι πέσανε πάνω στο θέμα, κάνανε ότι μπορούσαν αλλά από την πρώτη στιγμή και εμείς διαβάζοντας αλλά βλέποντας και την αγωνία τους, βλέπαμε ότι το πρόβλημα είναι διπλό για τη ήταν και θρόμβωση και αιμορραγία. Αντιμετωπίζοντας το ένα προκαλείς το άλλο. Μετά τη δεύτερη μέρα το μόνο που είχε μείνει ήταν ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Ήταν ευδιάθετη… δεν φαινόταν τίποτα, αυτή μας έδινε περισσότερο κουράγιο απ’ ότι εμείς. Και χθες μου είπαν, την ώρα που έγινε η κατάρρευση, που έγινε επιληπτικό σοκ είχε πλήρως τις αισθήσεις της, μίλαγε με τους γιατρούς. Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και πίεζε κι άλλους ανθρώπους να το κάνουν» συμπλήρωσε.

«Την προηγούμενη μέρα μου είπε να μην το κάνουμε»

«Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα που έγινε το εμβόλιο, με είχε πάρει τηλέφωνο και μου λέει ‘έχω αρχίσει και εγώ διαβάζοντας αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό, να πιστεύω μήπως να μην κάνουμε το AstraZeneca. Και της λέω ‘αφού το κλείσαμε μαζί θα πάμε να το το κάνουμε μαζί’. Από το ίδιο μπουκαλάκι μας έκαναν έκαναν το εμβόλιο».

«Η γυναίκα μου ήταν ένα θαυμάσιος άνθρωπος… Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος γι’ αυτό και ο κόσμος, έχουν πέσει όλοι μας συμπαραστέκονται, κάνουν ο,τι μπορούνε αλλά πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα» κατέληξε.