Οι Μπακς πραγματοποιήσαν μια πολύ καλή εμφάνιση, νίκησαν με 114-102 τους Μάτζικ και έδειξαν έτοιμοι για τα play off. Μετά την ήττα από τους Σπερς τα ελάφια σοβαρεύτηκαν και επικράτησαν του Ορλάντο στο Μιλγουόκι, καθαρίζοντας σχετικά εύκολα, έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση και βρίσκονται στο κυνήγι ακόμη και τον Μπρούκλιν Νετς στη δεύτερη θέση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε ακόμη ένα ματς εντυπωσιακός, γέμισε τη στατιστική του (27 πόντοι από 11/15 δίποντα και 5/8 βολές, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 31:16), έδειξε περισσότερη υπομονή απ’ όσο θα είχε ο μέσος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, οδήγησε την ομάδα του Μιλγουόκι στο 44-25 (25-10 εντός έδρας) και συνεχίζει να κυνηγάει τη δεύτερη θέση της περιφέρειας ώστε να αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τους Μπόστον Σέλτικς που δεν πείθουν ότι μπορούν να φτάσουν φέτος μακριά και έχασαν τον Τζέιλεν Μπράουν.

Ο Κρις Μίντλετον (3/15 σουτ) και ο Τζρου Χόλιντεϊ (5/15 σουτ) από την άλλη δεν ήταν καλοι και πρέπει να βρουν ρυθμό ενόψει play off και να σουτάρουν οι Μπακς καλύτερα από την περιφέρεια (8/33 τρίποντα, 24.2%), να έχουν καλύτερη δημιουργία (16 ασίστ) και να συνεχίσουν να προσέχουν τη μπάλα όσο την πρόσεξαν και απέναντι στους Μάτζικ.

Στο 21-48 έπεσε το Ορλάντο, που πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά με υπερβολικά πολλές απουσίες (Μαρκέλ Φουλτζ, Τέρενς Ρος, Τσούμα Οκέκε, Ότο Πόρτερ, Τζέινς Ένις, Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς, Τζόναθαν Άιζακ, Μο Μπάμπα) δεν μπορούσε να κάνει την έκπληξη.