Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ βρίσκεται αυτή την ώρα ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr ο τραγουδιστής και η ομάδα του επιστρέφουν στην Ελλάδα, μετά την περιπέτεια που είχαν. Σε επικοινωνία με συνεργάτη του επιβεβαιώθηκε ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ήχησαν σειρήνες πολέμου και κατευθύνθηκαν στα καταφύγια:

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης (11/5) ο Νίκος Βέρτης και οι μουσικοί του έζησαν σκηνές τρόμου και αγωνίας. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι σειρήνες του πολέμου ήχησαν και προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς κατευθύνθηκαν στα καταφύγια όπου πέρασαν αρκετές ώρες. Θυμίζουμε ότι είχαν προγραμματιστεί συναυλίες για σήμερα και αύριο, οι οποίες ακυρώθηκαν.

Η κατάσταση στη χώρα άλλωστε τα τελευταία 24ωρα είναι δύσκολη, καθώς μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ένοπλος βραχίονάς της εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες τις προηγούμενες ώρες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας. Μόνο χθες στο Τελ Αβίβ έπεσαν 110 ρουκέτες με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονται εκεί να περάσουν δύσκολες ώρες.