Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης με την ομάδα του Πειραιά να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη στον τελικό της Euroleague.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια τεράστια επιτυχία για την γυναικεία ομάδα πόλο των ερυθρόλευκων και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Χάρης Παυλίδης και τα κορίτσια του πέτυχαν έναν άθλο.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, η επιθυμία των κοριτσιών του Θρύλου ήταν μεγάλη και τούτο φάνηκε με την απόδοση του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τις ουγγρικές ομάδες.

Αναφερθήκαμε σε άθλο για να περιγράψουμε την επιτυχία της ομάδας του Πειραιά και δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής στην αναφορά.

Ήταν μια ονειρική βραδιά για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είδε τα κορίτσια της ομάδας του λιμανιού να καταθέτουν και την ψυχή τους στα νερά της πισίνας.

Με μια άσβεστη κάψα να οδηγήσουν τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και το κατάφεραν.

Κόντρα στις προβλέψεις, κόντρα σε όλους.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και αυτά τα κορίτσια αξίζουν ένα «γεμάτο» Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης 12 Μαΐου. Γιατί εκείνο το βράδυ ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πανηγυρίσει για δύο τρόπαια.

Οι ερυθρόλευκες θα πάνε στο γήπεδο κρατώντας την κούπα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρέπει να «γεμίσουν» το καμίνι.

Πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα εικονικά εισιτήρια, ώστε να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξει τα τμήματα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου για να ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Είναι σίγουρο πως οι οπαδοί των πειραιωτών θα κάνουν ξανά αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Θα τα δώσουν όλα για την ομάδα τους.

Γι’ αυτό λοιπόν το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι «γεμάτο», για να μπορέσουν τα τμήματα του συλλόγου να χαρίσουν κι άλλες μεγάλες βραδιές όπως η χθεσινή. Γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να πετυχαίνει άθλους.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.