Ολοκληρώνεται σήμερα η εκστρατεία αγάπης και προσφοράς με αποδέκτη κάθε άνθρωπο ο οποίος δοκιμάζεται από την φτώχεια και την ανέχεια, που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και με τη στήριξη του MEGA.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Να ευχαριστήσω το Mega που είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλη αυτή την προσπάθεια, και ήταν πολύ σημαντικό γιατί καταφέραμε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο τη δράση που κάνουμε μαζί με τη Μητρόπολη Πειραιά. Στόχος ήταν να μαζέψουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τα οποία θα δώσουμε μαζί με τη Μητρόπολη στο λιμάνι του Πειραιά. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν και εταιρίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτές, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που ήρθαν και έφεραν έστω και μία σακούλα με πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους αυτούς αυτές τις ημέρες», είπε η κ. Τσιλιγκίρη.

«Είναι είδη ένδυσης, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια. Αυτό συνεχίζεται μέχρι το βράδυ, στις 22.00. Αύριο με τη Μητρόπολη θα πάμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο λιμάνι του Πειραιά», πρόσθεσε η ίδια.

Στη διάρκεια της σύνδεσης, τα παιδιά του Ολυμπιακού μετέφεραν τρόφιμα, και είδη πρώτης ανάγκης στο ΣΕΦ για όσους το έχουν ανάγκη.