Σε φυλάκιση δύο ετών και εννέα μηνών καταδικάστηκε 27χρονη μητέρα τριών παιδιών(!) στην Αγγλία καθώς είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονο τις οποίες κατέγραψε στο κινητό της.

Η δράση της 27χρονης μητέρας αποκαλύφθηκε όταν ο μαθητής αποκάλυψε στον πατέρα του τι είχε συμβεί.

Οι δυο τους αρχικά μοιράζονταν μηνύματα και φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής Snapchat και στη συνέχεια είχαν επαφές δια ζώσης. Την πρώτη φορά η 27χρονη οδήγησε τον νεαρό στο κρεβάτι της, όταν του ανέφερε ότι ξέχασε τον αναπτήρα του στο δωμάτιό της. Η ίδια έχει παραδεχθεί πως είχε σ3ξουαλική δραστηριότητα με τον 14χρονο για τουλάχιστον εννέα φορές. Ο 14χρονος παραδέχθηκε τις επαφές τις οποίες υπολόγιζε σε 10-14.

Σε έρευνα της αστυνομίας στις ηλεκτρονικές συσκευές των δύο, βρήκαν δεκάδες μηνύματα καθώς και video με τις σ3ξουαλικές περιπτύξεις τους. Η ίδια, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είχε ζητήσει από τον έφηβο να διαγράψει τα μηνύματα τους αναγνωρίζοντας πως δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν.

Η υπόθεση ωστόσο αποκαλύφθηκε και πήρε τη δικαστική οδό, όταν ο νεαρός ενημέρωσε τον πατέρα του σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές που είχε.

Πηγή: nassosblog.gr