Σήμερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει στην χώρα μας το νέο Clio, με ακόμη περισσότερα προνόμια, όπως το προνομιακό επιτόκιο 3,9% και συνολικό όφελος που φτάνει τα 2.500 ευρώ. Συγκεκριμένα, το γαλλικό μοντέλο που διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90 ίππων), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140 ίππων) μπορεί να αποκτηθεί με ένα πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει έκπτωση στον πελάτη, δωρεάν μεταλλικό χρώμα, επιδότηση ανταλλαγής και δωρεάν πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση όπως και δωρεάν ασφάλιση για έξι μήνες.

Επίσης, η Citroen προσφέρει το γαλλικό compact SUV, Citroen C3 Aircross στη νέα εξοπλιστική έκδοση, την C-Series, που ενσωματώνει πλούσιο εξοπλισμό και προσφέρεται σε προσιτή τιμή, που ξεκινάει από τα 17.500 ευρώ. Το C3 Aircross C-Series, είναι διαθέσιμο σε τρία μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και δύο diesel. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ο βενζινοκινητήρας των 1.2 λίτρων PureTech Turbo με απόδοση 110 ίππων.

Eπίσης, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου εμπλουτίστηκε με μια νέα έκδοση την Fiat Tipo Cross, που προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, και το βασικό του ατού είναι ότι, εισέρχεται στο «φάσμα» των πιο φθηνών crossover, με κόστος 17.100 ευρώ . Η τιμή περιλαμβάνει και την προωθητική ενέργεια, της ελληνική αντιπροσωπείας, ενώ, παράλληλα υποστηρίζεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Εξίσου σημαντικό, ότι η γκάμα των ντίζελ εκδόσεων του Tipo Cross , χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2, το απαλλάσσει από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Σημαντική είναι η προσφορά και για το Nissan Qashqai , το οποίο προσφέρεται για λίγο διάστημα ακόμη με όφελος που φθάνει έως τα 2.000 ευρώ. Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το ιαπωνικό SUV στην πλούσια εξοπλιστικά έκδοση 1.3 DIG-T Acenta Business στην τιμή των 20.390 ευρώ, έναντι 22.390 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος , από πλευράς άνεσης, ηλεκτρονικών στοιχείων και ασφαλείας,και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το «πακέτο» των έξι αερόσακων,η οθόνη αφής 7 ιντσών, η νέα κάμερα οπισθοπορείας, το , δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων κ.α.

Με πέντε χρόνια εγγύηση, μειωμένη τιμή και πέντε χρόνια δωρεάν ετήσιο τεχνικό έλεγχο προσφέρεται το μικρό μοντέλο της Hyundai, το i10. Συγκεκριμένα, η τρίτη γενιά του Hyundai i10, προσφέρεται με έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις του της τάξεως των 800 ευρώ, ανεξαρτήτως κινητήρα και επιπέδου εξοπλισμού. Το i10 στην έκδοση fresh κοστίζει από 11.490 ευρώ. Σημαντικές εκπτώσεις, με όφελος στην τελική τιμή προσφέρονται και από άλλες φίρμες, τόσο από την Opel όσο και από την Peugeot, την VW, την Skoda, ενώ, ήδη στο πλάνο των ειδικών προωθητικών ενεργειών τρέχουν οι εκπτώσεις που αφορούν τις συνέργειες των αντιπροσωπειών με τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, όπως της MercedesBenz.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ MERCEDESBENZ

Συγκεκριμένα, η νέα γκάμα ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών της  Mercedes-Benz & smart EQ  προσφέρονται με το καινοτόμο πρόγραμμα DriveGreen Welcome, που έχουν αναπτύξει από κοινού η Mercedes-Benz Ελλάς με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν στον εξοπλισμό φόρτισης, στην παροχή ρεύματος ή στον συνδυασμό και των δυο αυτών υπηρεσιών, τόσο για οικιακούς όσο και για εταιρικούς πελάτες.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει ηεπιδότηση στην αγορά «έξυπνου» φορτιστή (wallbox) για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα της μάρκας, τόσο για ιδιώτες, όσο και για εταιρείες ή πελάτες εταιρειών leasing, ενώ, επιπλέον προσφέρεται επιδότηση μέρους της ηλεκτρικής ενέργειας  που καταναλώνει ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού οχήματος της γερμανικής φίρμας για τη φόρτιση του κ.α. Μεταξύ των όρων, οι πελάτες να έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-in hybrid όχημα Mercedes-Benz ή smart EQ από 01.01.2021 έως 30.06.2021 και να έχουν ή πρόκειται να συνάψουν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Elpedison και διαθέτουν οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.