Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα το νέο ταμπλό και το εσωτερικό που θα δούμε στη νέα EQS, την ηλεκτρική λιμουζίνα της γερμανικής φίρμας. Η νέα EQS φέρει την νέα φιλοσοφία Hyperscreen, όπως ονομάζεται το ταμπλό της EQS .

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εσωτερικά, το οποίο φέρει τρεις οθόνες: ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων, μια τεράστια κεντρική οθόνη αφής και μια επιπλέον οθόνη αφής μπροστά από τον συνοδηγό.

Eπίσης, υπάρχουν και άλλες δύο ακόμη οθόνες αφής για τους πίσω επιβάτες , οπότε συνολικά, οι επιβάτες , ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον με πέντε οθόνες.  Ανάμεσα στα νέα του στοχεία, ότι, ενσωματώνει το προηγμένο infotainment MBUX , διαθέτει οχταπύρηνο επεξεργαστή και 24 Gb μνήμης RAM.

Εκτός από το τριάκτινο τιμόνι με τα πλέον καθιερωμένα χειριστήρια αφής, το νέο μοντέλο φέρει έναν απαλό εσωτερικό φωτισμό, ενώ, στο υπόλοιπο σαλόνι του διακρίνονται οι λευκές επενδύσεις, αλλά και το ξύλο, που δίνει έναν πρόσθετο τόνο πολυτέλειας στο νέο μοντέλο.

Από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία, ότι η γερμανική φίρμα φρόντισε, ώστε , οι επιβάτες όταν επιθυμούν να χαλαρώσουν, μπορούν να επιλέγουν ένα από τα προγράμματα Energizing Comfort, που μεταξύ άλλων παίζουν ήχοι από δάση, θάλασσα και βροχή και συνδυάζονται με αντίστοιχες εικόνες στις οθόνες.

Η νέα EQS αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τους μέσα στο 2021.