Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το «όχι σε όλα» σχολίασε η ΝΔ για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της εστίασης όπου έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» αναφορικά με τη συζήτηση για χαλάρωση και προσαρμογές στα περιοριστικά μέτρα ώστε να ανοίξουν εκ νέου οικονομικές δραστηριότητες.

Χαμόγελο όταν μιλάει για διασωληνωμένους

«Όσο και αν προσποιείται ο κ. Τσίπρας ότι ανησυχεί για την εξέλιξη της πανδημίας, η χαρά του δεν κρύβεται. Συνεχίζει το «όχι σε όλα» κάνοντας συγκρίσεις με τον Νοέμβριο που ο δείκτης θετικότητας ήταν πολύ υψηλότερος και δεν είχαμε στη διάθεσή μας εμβόλια και self tests. Το χαμόγελό του, όταν μιλάει για κρούσματα και διασωληνωμένους, τα λέει όλα» τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Μάλιστα παραθέτει και το σχετικό βίντεο από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα στις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Εσείς κλείσατε πριν από 5 μήνες με 2,5 χιλιάδες κρούσματα με 30 νεκρούς σε ημερήσια βάση, με 200 διασωληνωμένους, και σήμερα συζητάμε ότι πρέπει ν’ ανοίξετε με 4,5 χιλιάδες κρούσματα, 70 νεκρούς την ημέρα και άλλους τόσους που ψάχνουν κρεβάτι. Αυτό όλο ο μέσος πολίτης δεν μπορεί να το κατανοήσει».