«Το θέατρο είναι δημιουργικότητα, είναι μεράκι, είναι αγάπη. Όλοι μαζί, μπροστά και πίσω από την σκηνή εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στο κοινό μια μοναδική εμπειρία. Το θέατρο μας ενώνει».

Με αυτά τα λόγια και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου – η οποία για δεύτερη χρονιά βρίσκει τις θεατρικές σκηνές σκοτεινές λόγω της πανδημίας – το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους ανθρώπους, που εργάζονται πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Στους τεχνικούς, την παραγωγή, την υποδοχή, τους ταξιθέτες, στους κατασκευαστές, στους υπεύθυνους καθαριότητας και σε τόσες άλλες ειδικότητες, που προσφέρουν τη δουλειά και το μόχθο τους χωρίς καμιά φορά να αναγνωρίζεται η συμβολή τους και το πόσο σημαντικό είναι το έργο τους για τη σωστή λειτουργία του θεάτρου.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συνοδοιπόροι είναι η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου, ο αναγνωρισμένος δημιουργός Κώστας Γάκης που έγραψε και σκηνοθέτησε το κείμενο, όλο το τεχνικό επιτελείο, ο εικονολήπτης Άρης Αγγέλου και ο Τάκης Γεώργας.

Το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί: