Είδε και αποείδε ο Τζον Φαν Σιπ για το κέντρο της άμυνας της Εθνικής Ελλάδας, αφού δοκίμασε σχεδόν όλους τους στόπερ και διαπίστωσε ότι κανείς δεν παρέχει αξιοπιστία…

Συνεπώς, ο Ολλανδός προπονητής αναγκάζεται να σκεφτεί τους κορυφαίους Έλληνες στόπερ, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός για λόγους που δεν σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι: τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Φαν Σιπ σκέφτεται σοβαρά να καλέσει τους αμυντικούς στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας. Μία εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη με τον καιρό…

Αντίστοιχα, ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι μία επιλογή για το δεξιό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος στην παρούσα φάση. Έτσι και αλλιώς, ο Ανδρούτσος έχει παίξει καλά με τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Επιπλέον, οι τραυματισμοί των Δημήτρη Κουρμπέλη και Κώστα Γαλανόπουλου προσανατολίζουν τον Φαν Σιπ στην κλήση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Άλλωστε, ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού έχει κεντρίσει την προσοχή του ομοσπονδιακού προπονητή.