Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Κώστα Δόξα όλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με το Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1. Αυτό που συνέβη ήταν κάτι που η παραγωγή δεν μπορούσε να προβλέψει ούτε βεβαίως ήταν προετοιμασμένη για αυτό.

Ο Κώστας Δόξας ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν κλείσει για το σόου μεταμορφώσεων και μάλιστα το όνομά του ήταν ένα από τα πρώτα που ανακοινώθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι το YFSF θα επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου στην all star εκδοχή του.

Το ερώτημα που μένει τώρα να απαντηθεί είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής…

Στο σόου αυτής της Κυριακής αρχικά θα υπήρχε κανονικά η εμφάνιση του Κώστα Δόξα. Αυτή ουσιαστικά θα ήταν και η τελευταία φορά που θα τον βλέπαμε στο YFSF, αφού στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 14 Μαρτίου η εμφάνισή του θα κοπεί στο μοντάζ.

Όμως τελικά κόπηκε και αυτή.

Από εδώ και πέρα λοιπόν και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, θα υπάρχουν εννέα υποψήφιοι και όχι δέκα. Το κανάλι αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του Κώστα Δόξα κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με όλο το promo που έγινε για το All star Your Face Sounds Familiar. Από την πρώτη στιγμή έγινε σαφές ότι το κανάλι θα επέλεγε τους δέκα καλύτερους ηθοποιούς και τραγουδιστές που είχαν γράψει τη δική τους ιστορία στο σόου μεταμφιέσεων.

Εφόσον λοιπόν που ανακοίνωσε αυτά τα δέκα πρόσωπα θα ήταν παράλογο να διαλέξει κάποιο άλλο σαν αναπληρωματικό, ειδικά όταν κάποια από τα πρόσωπα που είχε βολιδοσκοπήσει, όπως ας πούμε η Ελευθερία Ελευθερίου, επέλεξε τελικά κάποιο άλλο παιχνίδι και όχι το YFSF.

Από την άλλη, το σόου είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, οπότε δεν είναι και απολύτως απαραίτητο να υπάρχουν δέκα acts.Ήδη το πρώτο επεισόδιο είχε διάρκεια τρεισήμισι ώρες και μάλιστα στο μοντάζ κόπηκαν αρκετές ατάκες της κριτικής επιτροπής λόγω έλλειψης χρόνου.

Έτσι, παρόλο που σε όλα τα Your Face Sounds Familiar μέχρι τώρα οι παίκτες ήταν πάντα δέκα αυτή τη φορά θα είναι εννέα και θα παραμείνουν έτσι μέχρι το τέλος.