Τη δική της εκδοχή δίνει η 30χρονη γυναίκα η οποία έχει καταγγελθεί από τον ράπερ Lamanif ως μέλος κυκλώματος με αφέντρες.

«Με τον Lamanif γνωριστήκαμε σε κάποιο κέντρο διασκέδασης πριν από περίπου δυο χρόνια. Ήταν τυχαία γνωριμία, μου άρεσε και του άρεσα, νομίζω ότι ερωτευτήκαμε και πέρυσι τέτοια εποχή περίπου τον φιλοξένησα στην οικία μου, όπου παρέμεινε για λίγες ημέρες», λέει η 30χρονη.

Και προσθέτει: «Εκεί διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα, με πρωτεύον το σεξουαλικό, διότι είχε περίεργες απαιτήσεις που δεν μου άρεσαν. Έκτοτε, βρεθήκαμε μια δυο φορές σε διάστημα 1-2 μηνών, αλλά δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη και τελικά απομακρυνθήκαμε. Όταν βρεθήκαμε ερωτικά, μου ζήτησε να βιντεοσκοπώ κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μας αλλά και την ερωτική συνεύρεση μας. Δεν ήταν απλά με την συναίνεση του, αλλά κατόπιν παράκλησης του, αφού ήταν ένα από τα φετίχ του. Έτσι, οφείλω να σας πω ότι δεν υπάρχει μόνο το επίμαχο βίντεο αλλά σειρά άλλων, από την καθημερινότητα μας ανάμεσα τους 1-2 ερωτικού περιεχομένου».

Διαβάστε επίσης: Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της εξαφάνισης του Lamanif – Ο ρόλος της «αφέντρας» και ο αντίπαλος trapper

Σε ερώτηση γιατί και πώς διέρρευσε το ροζ βίντεο στο διαδίκτυο η 30χρονη απαντά: «Τα βίντεο που κατείχα, ήταν με την συναίνεση του, δεν μου ζήτησε ποτέ να τα διαγράψω, δεν έτυχε ποτέ έως σήμερα να με ρωτήσει και να διαμαρτυρηθεί για αυτά τα βίντεο. Έπειτα λοιπόν από όλο αυτό το χρονικό διάστημα του ενός έτους, ένας παιδικός μου φίλος, περίπου αρχές Φεβρουαρίου 2020, μου ζήτησε επίμονα να του παραχωρήσω ένα από αυτά τα βίντεο από περιέργεια. Αυτό κατάλαβα, αρχικά αρνήθηκα πολλές φορές, αλλά έπειτα από μεγάλη πίεση δέχτηκα και του έστειλα στην εφαρμογή instagram το επίμαχο βίντεο, λέγοντας του ότι γνώμη μου είναι να μην προχωρήσει σε ανάρτηση του, αυτοί οι διάλογοι είναι καταγεγραμμένοι και βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Δεν είχα κανένα σκοπό να διασύρω τον Lamanif, μετανιώνω που παραχώρησα στον φίλο μου τέτοιο υλικό, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτή την απερισκεψία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι μονός του στο συγκεκριμένο βίντεο, είμαι και εγώ μαζί του και διασύρομαι ταυτόχρονα και τελικά έχω υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, ενώ αυτοί οι raper ακόμα και σήμερα αποκομίζουν οφέλη από την δημοσιότητα που λαμβάνουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι το νέο τραγούδι του Lamanif έχει εισπράξει όπως ακούω 1.000.000 views, που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχε ούτε το 1% απήχησης και φυσικά αυτό θα μετατραπεί σε εισόδημα γι αυτόν, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ».

Όσον αφορά τώρα τον εκβιασμό που επικαλείται ο Lamanif, η 30χρονη αναφέρει  ότι είναι θύμα μιας διαμάχης μεταξύ ράπερ, ενώ τονίζει μιλώντας στο newsit.gr, ότι δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες.

«Σήμερα βρίσκομαι στο μάτι του κυκλώνα, σε μια διαμάχη μεταξύ μελών του GHETTO μουσικών παραγώγων RAP, ποτέ δεν εκβίασα κανένα, δεν έχω κανένα λόγο να εκβιάσω οποιονδήποτε διότι προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια και δεν έχω καμία οικονομική ανάγκη, δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα αφέντρων, όλα είναι ψέματα και έπειτα απ όλα αυτά που μου συμβαίνουν, θα ήθελα να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και να συγκεντρώσω δυνάμεις, αλλά ταυτόχρονα θα προσφύγω στην δικαιοσύνη εναντίον και των δυο αυτών προσώπων που ο καθένας με τον τρόπο του με διέσυραν, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους για λόγους προώθησης των μουσικών τους παραγωγών και είμαι σίγουρη ότι η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα διαπιστώσει την αλήθεια και τα κίνητρα τους».