Για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου στον απόηχο της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είπε, δεν γνώριζε λεπτομέρειες για όλα αυτά που ακούγονται. «Ταράχτηκα πάρα πολύ. Τον καιρό που ήμουν στη δραματική σχολή δεν τα έπαιρνα χαμπάρι» τόνισε, εξηγώντας ότι στα τόσα χρόνια που είναι στον χώρο έχει μόνο καλές αναμνήσεις.

«Τώρα που το βλέπω και το ακούω στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πρέπει να είναι φωτεινό το δικό μας επάγγελμα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Δημήτρης Λιγνάδης «είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν έτυχε. Ο θυμός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά πραγματικά μετά από αυτό, τα πράγματα θα φτιάξουν».

Ερωτηθείσα για τον χαρακτηρισμό «μέτριος» του κ. Λιγνάδη προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον χαρακτήρισε απαράδεκτο. «Είναι ωραίο να λειτουργούμε σαν ομάδα σε αυτές τις καταστάσεις».

Ξέσπασμα κατά Κούγια

Παράλληλα, η ηθοποιός ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια για τον όρο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι».

«Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δεν με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, δεν με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορεί να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς».

Μάλιστα, κάλεσε «να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αισθάνομαι υπεύθυνη για αυτό που συμβαίνει, είμαι στην ηλικία αυτή, έχω αποκτήσει ένα παιδί».