Τον φάκελο με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για ψυχολογικό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση έχει παραλάβει ο Πέτρος Φιλιππίδης  σύμφωνα με πληροφορίες και πλέον οι δικηγόροι του ετοιμάζουν την απολογία του.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο αριθμός των καταγγελιών που τον αφορούν εκτός από αυτές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η υπόθεσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Άγνωστο παραμένει επίσης εάν οι Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση.

Τέλος και οι επαναλήψεις

Μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του και τη νοσηλεία του στο «Υγεία», ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και την διαφημιστική καμπάνια της DIGEA, ενώ βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή, όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.