Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, έναν από τους ηθοποιούς που έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η κ. Βλαβιανού μίλησε για το πως ήταν με την ίδια ο Πέτρος Φιλιππίδης στις συνεργασίες τους, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που οδήγησε στο να αλλάξει η σχέση τους στην πορεία.

Η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αναφερόμενος για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από την οποία «κόπηκε» ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις καταγγελίες είπε πως «ήταν λίγο απότομο για εμάς στην σειρά. Όλη η κατάσταση είναι περίεργη, μια ανακατάταξη και κρίση εξουσίας κι ηθών. Ευθύνεται κι η οικονομική κατάσταση κι ότι δεν υπάρχει άδεια ηθοποιού».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «στις αρχές δουλεύαμε 5 χρόνια μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μετά χωρίσαμε κι επανήλθαμε μετά από κάποια χρόνια. Πάνε κι έρχονται οι παρέες. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα… Αυτό πάει και με τα χρόνια και με την εξουσία».

Για το περιστατικό με τον ηθοποιό

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όπου όπως είπε «όταν πήρα το μέρος φίλου μου σε δικαστική διαμάχη με τον Πέτρο Φιλιππίδη μού στοίχισε αποκλεισμούς».

«Υπήρξε μια δικαστική διαμάχη με έναν φίλο μου που ήταν εκτός… Μπλέχτηκα κι εγώ και με πήραν τα σκάγια ξώφαλτσα. Αυτό μου στοίχισε σε κάποιους αποκλεισμούς» είπε αναφορικά με τον κ. Φιλιππίδη.

«Είναι μια παρέα όχι πολλοί άνθρωποι σκηνοθέτες και παραγωγοί και σε παίρνει πιο εύκολα η μπάλα επειδή διάλεξες στρατόπεδο και για αυτό δεν μιλάς, επειδή φοβάσαι τους αποκλεισμούς. Μου έκλεισαν πόρτες για πολλά χρόνια. Το έμαθα μετά από χρόνια. Σου προτείνουν να είσαι κάπου και μετά κόβεσαι» κατέληξε.