«Άρρωστοι άνθρωποι που έβγαιναν με τη ράβδο της αγνότητας και της πολιτικής σκληρής κριτικής» είναι οι περισσότεροι από όσους καταγγέλονται για σεξουαλική παρενόχληση, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Δεν είναι η κυριαρχία του αρσενικού» πρόσθεσε η κυρία Πιπιλή, «ήταν αρρωστημένοι και είναι άρρωστοι άνθρωποι και ντρέπομαι που δημιούργησαν, ενώ γνώριζαν την αρρώστια τους, οι περισσότεροι οικογένειες».

Για την εξέλιξη στο Εθνικό θέατρο, η κ. Πιπιλή είπε μιλώντας στο Θέμα 104,6, πως αν αποδειχτούν οι καταγγελίες, πάμε πάλι στην ίδια κατηγορία του αρρωστημένου ατόμου.

Σχετικά με την καταγγελία των τριών ηθοποιών κατά πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη, ανέφερε: «Μου αρέσει που οι κυρίες οι τρεις βγήκαν επωνύμως κι έκαναν καταγγελία ως σωματείο και νομίζω ότι πλέον αυτό το παιχνιδάκι να βγαίνουμε στα πρωινάδικα, να λέμε κάτι, να αφήνουμε αιχμές, δεν είναι σωστό, ή έχεις τα κότσια όπως οι κυρίες…».

Για το ν/σ για την Παιδεία

Για το νομοσχέδιο για την Παιδεία, που ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα, η κυρία Πιπιλή εξέφρασε την άποψη όταν έχεις απέναντι σου μια αποφασισμένη κυβέρνηση και μία αποφασισμένη κοινωνία, ώστε να ανασυγκροτηθεί σε καθαρά εκπαιδευτικές βάσεις η τριτοβάθμια εκπαίδευση και να αναβαθμιστούν τα ελληνικά πανεπιστήμια, μπαίνει ένας έλεγχος και καταργούνται οι δυνατότητες για να μπαίνεις δήθεν στο Πανεπιστήμιο με λευκές κόλλες, εισέρχονται πλέον στον κανονισμό τα πειθαρχικά παραπτώματα, μπαίνει βάση εισαγωγής, θα αποκτήσουμε και αναγκαίες ειδικότητες.

Για τις αντιδράσεις που προκαλούνται, η κ. Πιπιλή είπε ότι γίνεται άρνηση σε όλα από το ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε νομοσχέδιο, ενώ αναφορικά με την αστυνόμευση των Πανεπιστημιακών χώρων χαρακτήρισε απαίτηση να μπει τάξη στα ελληνικά πανεπιστήμια.