Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται στο σπίτι των «Roomies» την Παναγιώτα Βλαντή. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει στα κορίτσια για την εμπειρία της στα καλλιστεία, τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή και αποκαλύπτει ότι έχει βρει τον σύντροφο με τον οποίο θέλει να αποκτήσει οικογένεια. Τα κορίτσια σεφ…άρουν στην κουζίνα με τον Σάββα Ληχανίδη και ετοιμάζουν λαχταριστό ασιατικό μενού σε μόλις δέκα λεπτά. Στη συνέχεια φοράνε τα αθλητικά τους, γυμνάζονται και απολαμβάνουν τις καλές στιγμές στο σπίτι… παρέα!

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου οι «Roomies» κερνάνε καφέ τη Ραμόνα Βλαντή και συζητούν τα πάντα γύρω από τη μόδα. Ακόμα, μας παρουσιάζουν ιδέες για το πως μπορούμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με φυτά εσωτερικού χώρου. Και η Κυριακή κλείνει με μουσική. Τα κορίτσια καλωσορίζουν τον τραγουδιστή Νίκο Απέργη που ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες και απογειώνει το κέφι.

Οι «καθαρίστριες» και η καντάδα στην… Κλημεντίνη

Από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν επισκέψεις. Ο Τζόναθαν, το alter ego του Κωνσταντίνου Φραντζή, εμφανίζεται στο σπίτι των «Roomies» και κάνει καντάδα στην Κλημεντίνη με την οποία είχαν σχέση στο παρελθόν.

Το αποτέλεσμα; Η πιο αστεία μπαλάντα αγάπης που είδατε ποτέ!

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ