Την απόφαση της κυβέρνησης να ιδρύσει πανεπιστημιακή αστυνομία την ώρα που ακόμη δεν έχει συλληφθεί ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς καυτηριάζει η ΚΝΕ.
«Αντί η κυβέρνηση να δίνει 30 εκατ. ευρώ για ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, να απαγορεύει τις συναθροίσεις και να εντείνει την καταστολή στον λαό και τη νέα γενιά, που διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους στην υγεία και τη μόρφωση, μήπως καλύτερα να βάλει τους ειδικούς φρουρούς να βρουν πού κρύβονται οι εγκληματίες-ναζί της Χρυσής Αυγής; Λέμε τώρα…» αναφέρει η ΚΝΕ σε σποτ που κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «Που είναι ο Παππάς;»


- Νορβηγία: Ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στο Ντράμεν – Κάηκαν πάνω από 100 σπίτια, εκατοντάδες άτομα σε εγκατέλειψαν την περιοχή
- Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν προειδοποιούν για «πραξικόπημα», καθώς η εκεχειρία με τις ΗΠΑ δέχεται πιέσεις
- Μουντιάλ 2026: Ο Τραμπ σχολίασε τις αποφάσεις του Τούχελ μετά τον αποκλεισμό (vid)







