Για έναν αντίπαλο που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στον Ατρόμητο, μίλησε για τα γκολ από τις στατικές φάσεις, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα μεταγραφικά.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη Nova:

Για το ματς στο Περιστέρι: «Τα παιχνίδια στην έδρα του Ατρόμητου είναι παραδοσιακά πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα το περσινό. Ήταν πολύ σημαντικό για τις φιλοδοξίες μας για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι πάντα δύσκολη έδρα. Στις 2 τελευταίες χρονιές έχουμε κερδίσει δύσκολα και σκοράροντας την τελευταία στιγμή. Είναι πάντα μία ομάδα με ποιότητα. Και φέτος κάπως έτσι θα είναι. Είναι ομάδα οργανωμένη, από τις σημαντικές του πρωταθλήματος και πηγαίνει καλά. Μπορούμε να πούμε πως ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα».

Για το εάν έχει προβλήματα και τον Μπρούνο: «Ο Μπρούνο επανέρχεται σταδιακά. Βελτιώνεται σταδιακά. Σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς καλά. Όλοι οι άλλοι είναι καλά».

Για τη νίκη του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ: «Ο Ατρόμητος έχει πολλά προτερήματα. Έχει αξία. Είναι γρήγορη ομάδα, επικίνδυνη και με καλή οργάνωση. Πάντα παίζει με αυτοπεποίηση. Ο Ατρόμητος αξίζει τον σεβασμό μας και είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και κυνηγάει τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και απαιτεί σοβαρότητα, προσοχή και συγκέντρωση από εμάς».

Για τα γκολ των στόπερ από στατικές φάσεις: «Δεν είναι κάτι που δουλεύουμε τώρα. Πάντα το δουλεύουμε. Πάντα δουλεύουμε τις στατικές φάσεις. Άλλες φορές μπαίνουν και άλλες όχι. Εάν θυμάστε πέρυσι είχαμε ξεκινήσει με αρκετά γκολ από στατικές φάσεις».

Για τα μεταγραφικά και το εάν έχει κάτι νεότερο να πει και να μοιραστεί: «Όχι ,δεν έχουμε κάτι νεότερο να πούμε ή να μοιραστούμε. Συνεχίζουμε όπως ξέρετε».