«Του έκανε τα μούτρα κρέας» ο ΠΑΟΚ του Μάριου Σιαμπάνη με την έμπνευση των στελεχών της ΠΑΕ να προσφύγουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και να καταγγείλουν ότι ο νεαρός γκολκήπερ «δεν ενημέρωσε τις ποδοσφαιρικές αρχές (σ.σ. Ε.Π.Ο. και Super League 1) για την απόπειρα δωροδοκίας του εντός 48 ωρών», όπως προβλέπει ο σχετικός Κώδικας.

Είναι σαφές στον καθένα, που εξακολουθεί σε πείσμα των καιρών να σκέφτεται λογικά, ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε τόσο δύσκολη θέση, ώστε στα σαράντα της υπόθεσης της απόπειρας δωροδοκίας του γκολκίπερ του Άρη (εξελίχθηκε στις 10.12.2020) να ασχολείται με την συμβατή με τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας χρονικά περιθώρια καταγγελία του Σιαμπάνη και να μην έχει απαντήσει, ακόμη, επί της ουσίας.

Το λες και «μνημόσυνο για τον ΠΑΟΚ» αυτό που συνέβη χθες με την καταγγελία, το δεύτερο σκέλος της οποίας είναι αίτημα να ερευνηθεί πώς ο Ολυμπιακός έμαθε τα δεδομένα της υπόθεσης πριν αυτή καταγγελθεί.

Στα «σαράντα» λοιπόν της αποδεδειγμένης ( δεν έχει αμφισβητηθεί από καμία πλευρά) απόπειρας δωροδοκίας του Σιαμπάνη από πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ, τα δεδομένα είναι ( δηλαδή εξακολουθούν να είναι) τα ακόλουθα:

Ο Σιαμπάνης, μετά τη συνάντηση με τον επίδοξο δωροδόκο του, ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης (τον κ. Καρυπίδη) πλήρως και άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ