Η κόρη του πολυ-εκατομμυριούχου Marquess of Bute φάνηκε να παρανομεί, καθώς παραβίασε τόσο τους σκωτσέζικους όσο και τους αγγλικούς κανόνες lockdown για να ταξιδέψει στο αριστοκρατικό της σπίτι.

Η παρανομία της…Lady

Ο John Crichton-Stuart, 62 ετών και η κόρη του Lady Lola φέρεται να ταξίδεψαν στο Isle of Bute, την Κυριακή μετά την αύξηση του επιπέδου των απαγορεύσεων στο Λονδίνο, στην κατηγορία-tier 4, και την απαγόρευση ταξιδιού μεταξύ της Σκωτίας και του υπόλοιπου Ηνωμένου Βασιλείου.

Η 21 ετών κοπέλα, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και ήθελε να κοινοποιήσει ένα βίντεο για αυτό που εκείνη ονόμασε «Ταξίδι 4» με ταχύπλοο στο απομακρυσμένο προγονικό σπίτι.

Φορώντας ένα σωσίβιο και φωτεινό πορτοκαλί μαντήλι η Lady Lola χαμογελάει και τραβάει με την κάμερα από το πλοίο.

Ωστόσο, οι δύο τους που λέγεται ότι ταξίδευαν με αρκετούς άλλους, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πρόστιμο μόλις 30 £ αν αποδειχθεί ότι παραβιάσαν τους κανόνες.

Ο Κρίχτον-Στιούαρτ, που κάποτε κατατάχθηκε στην 616η θέση των πλουσιότερων έχει το προγονικό του σπίτι, το Όρος Στιούαρτ, το οποίο ενοικιάζεται 24.000 £ για έναν γάμο.

Ο Marquess έχει ένα εξοχικό σπίτι στο νησί  αξίας περίπου 125 εκατομμυρίων £.

Στο παρελθόν κατείχε επίσης το Dumfries House στο Cumnock του Ayrshire, αλλά το πούλησε στη Σκωτία μετά από μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρίγκιπα Κάρολο το 2007 έναντι 45 εκατομμυρίων λιρών.

Στο εξοχικό σπίτι  η Lady Lola, πήγε για απομόνωσηί το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με τη dailymail