Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει το μεταγραφικό πλάνο του για τον Ιανουάριο και οι Λάζλο Μπόλονι και Πιέρ Ντρεοσί πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη κίνηση που θέλουν πάση θυσία να κλείσουν στο τριφύλλι δεν είναι άλλη από τον Λαμλέκ Ζε, καθώς είναι επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού για τη θέση των εξτρέμ και έχει εξαιρετική άποψη. Από εκεί και πέρα όμως οι πράσινοι πρόκειται να προχωρήσουν και για έναν αμυντικό μέσο και έναν τερματοφύλακα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Καμερουνέζου εξτρέμ, αυτή είναι σε προχωρημένο στάδιο με την Αντβέρπ και εκεί που κολλάει το θέμα είναι στην οψιόν αγοράς του παίκτη. Ο 24χρονος δεν υπολογίζεται από τη βελγική ομάδα, η οποία ζητούσε πάνω από 1 εκατ. ευρώ για μελλοντική αγορά, αλλά στον Παναθηναϊκό θέλουν να ρίξουν την τιμή περίπου στις 800.000.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα και θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για μεταγραφή, ειδικά από τη στιγμή που Αγιούμπ δεν προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ όσον αφορά τον γκολκίπερ ο Μπόλονι δεν φαίνεται να εμπιστεύεται ιδιαίτερα τους Ξενόπουλο και Χριστογέωργο ιδιαίτερα για μπακ απ του Διούδη.