Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ηλικιωμένο που βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο σπίτι του. Δράστες δύο ανήλικοι, ηλικίας 12 και 14 ετών. Σε ρόλο τσιλιαδόρων η γιαγιά και ο παππούς τους

Το φοβερό έγκλημα συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Τα δύο παιδιά ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον ηλικιωμένο για να του πάρουν 200 ευρώ. Τραγικό είναι το γεγονός πως στενοί συγγενείς τους, κρατούσαν τσίλιες έξω από τη μονοκατοικία, μέχρι να ολοκληρωθεί το αιματηρό χτύπημα.

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, με τους ανήλικους δράστες να έχουν σχεδιάσει με ακρίβεια το χτύπημα. Όπως μετέδωσε το Mega, μπήκαν στη μονοκατοικία και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 86χρονο, που δεν είχε περιθώρια διαφυγής. Οι δράστες έψαξαν στο σπίτι και βούτηξαν τα 200 ευρώ που υπήρχαν μέσα.

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως ο παππούς και η γιαγιά τους, είχαν ρόλο τσιλιαδόρων στο φοβερό έγκλημα. Παρέμειναν έξω από το σπίτι και περίμεναν τα ανήλικα εγγόνια τους, να ολοκληρώσουν το χτύπημα.

Όταν ο 86χρονος τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο ηλικιωμένος  έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωτσούν σε όλο του το σώμα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν απέδωσαν.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.