Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια είχε σήμερα το πρωί υφυπουργός Πολιτικής, Νίκος Χαρδαλιάς στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, στο κτίριο «Φάρος».

Οι δύο υπουργοί μίλησαν για ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Να προσπαθήσουμε λίγο ακόμη» παρότρυνε τους πάντες ο Βασίλης Κικίλιας, σε δηλώσεις κατά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως είπε, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, κατά τη συνάντησή τους, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Δεν είναι εύκολη διαδικασία. Να προσπαθήσουμε λίγο ακόμη, βρισκόμαστε σε κρίσιμη περίοδο. Πρέπει να αντέξουν οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, η κοινωνία, οι δομές», είπε ο κ. Κικίλιας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική, έχει στοιχεία πατριωτικά και όχι κυβερνητικά».

Όσον αφορά, δε, τα Χριστούγεννα είπε ότι «θα τα κάνουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε γιορτές» συμπληρώνοντας ότι «η ανάγκη να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από