«Zουν αλλιώς. Ζουν αλλού. Είναι στον κόσμο τους», είναι η ατάκα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να συνοδεύσει το νέο του σποτ, το οποίο περιλαμβάνει μια μίξη από πρόσφατα γεγονότα στα οποία πρωταγωνίστησαν στελέχη της ΝΔ συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αδιαφορία για τους πολίτες

Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, καυτηριάζει την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα από την τακτική της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και το πόσο κοινωνικά αδιάφορη έχει σταθεί στην τραγωδία.

«Κανένας πρωθυπουργός ποτέ, δεν υπήρξε τόσο αδιάφορος προς τους πολίτες», τονίζεται στο βίντεο που απεικονίζεται ο κ. Μητσοτάκης από την τελευταία του βόλτα στην Πάρνηθα.

Στο βίντεο, στο ίδιο κάδρο και η μνημειώδης ανάρτηση του αντιδημάρχου Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαου Μακρόπουλου για το Μπάντεν Μπάντεν.

Αβάσταχτη ελαφρότητα

«Αυτή είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα του κ. Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού που είχε το θράσος να δηλώσει προ ημερών πως η βασική αιτία διασποράς σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, ήταν οι νέοι. Του πρωθυπουργού που παραβιάζει, όσα ζητά από τους πολίτες να εφαρμόζουν. Αυτή η φωτογραφία θα μείνει στην ιστορία γιατί δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιος και πως, δυστυχώς, διαχειρίζεται την πανδημία στην Ελλάδα» έγραψε στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

Αυτή είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα του κ.Μητσοτάκη.

Του πρωθυπουργού που είχε το θράσος να δηλώσει προ ημερών πως…

Δημοσιεύτηκε από Giannis Ragkousis στις Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020