Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Ζόρια, με τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα να φεύγουν από την Τρίπολη με τους τρεις πόντους στις αποσκευές τους.

Με τους Μάρκο Λιβάγια και Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρίσκουν δίχτυα, η Ένωση πήρε το τρίποντο και έπιασε τον Άρη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Άρη.

Ο Κροάτης επιθετικός, ήταν αυτός που άνοιξε τον… δρόμο στους «κιτρινόμαυρους», σημειώνοντας το γκολ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Μάρκο Λιβάγια… τρελαίνεται στις αναμετρήσεις με τους Αρκάδες, καθώς αυτό ήταν το τέταρτο του τέρμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο φορ της Ένωσης έχει χτίσει μια… ιδιαίτερη παράδοση στα ματς με την ομάδα της Τρίπολης, σκοράροντας συνεχώς.

Ο 27χρονος επιθετικός της ΑΕΚ είχε σκοράρει στο παρελθόν άλλες τρεις φορές, με την αρχή να γίνεται στις 20 Ιανουαρίου του 2019. Η τότε ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, είχε επικρατήσει του Αστέρα με 3-0, με τον Λιβάγια να σημειώνει το πρώτο «κιτρινόμαυρο» γκολ.

Πέρυσι, στην πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, ήρθε το δεύτερο γκολ του Κροάτη κόντρα στους Αρκάδες, με την Ένωση να παίρνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις (2-3).

Στο ματς του δεύτερου γύρου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο 27χρονος φορ βρήκε ξανά δίχτυα, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Παουλίνιο.

Τέσσερα γκολ του Μάρκο Λιβάγια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τέσσερις νίκες για την ΑΕΚ. Ο Κροάτης είναι το… γούρι των «κιτρινόμαυρων» στις αναμετρήσεις με τους Αρκάδες.