Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τη Λάρισα και εμφανίστηκε ανυπόμονος για να αγωνιστεί. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι αμφίβολος και ο Αθανασιάδης είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς βίωσε τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα;

«Δυστυχώς είχαμε πολλά κρούσματα. Ηταν περίεργη η κατάσταση, γιατί κάθε δυο ημέρες ερχόμασταν για τεστ και βγάζαμε συνέχεια θετικούς. Στη σκέψη μόνο που το ακούς, αγχωνόμουν. Ήμουν τυχερός. Ευτυχώς τα παιδιά όλα το ξεπέρασαν. Πιστεύω τώρα να προσέχουμε περισσότερο, να είμαστε υγιείς για να προσφέρουμε στην ομάδα».

Για το πώς νιώθει αγωνιστικά;

«Την περιμένω πώς και πως. Θέλω να παίξω για την ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή. Αν με επιλέξει καλώς… Το παν για μένα είναι να κάνω τη δουλειά μου».

Για το πώς νιώθει ένας τερματοφύλακας που ήταν βασικός στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του και που τώρα έχει να παίξει 19 μήνες;

«Είναι περίεργο συναίσθημα, αλλά αυτή η μοίρα του τερματοφύλακα. Χρειάζεται υπομονή».

Για το ματς με τη Λάρισα;

«Το μόνο αρνητικό σε εμάς ήταν ότι είχαμε πολλά παιδιά με κορωνοϊό και έχασαν πολλές προπονήσεις. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε κοντά στην κορυφή. Αυτό που βλέπω σαν εικόνα στην ομάδα είναι πως όλοι ήμαστε ενωμένοι και φαίνεται στο γήπεδο».