Όταν ως πρωτοεμφανιζόμενος στο κόσμο των viral έχεις κάνει την ουρανομήκους γελοιότητας δήλωση ότι οι ομοφυλόφιλοι γεννιούνται λόγω ανορθόδοξων σεξουαλικών προτιμήσεων των γονιών τους έχεις πραγματικά θέσει τον πήχυ ψηλά για όλους τους ομοφοβικούς ρατσιστές.

Όταν δε δηλώνεις και άνθρωπος του Θεού, που υποτίθεται ότι διδάσκεις την αγάπη προς τον πλησίον, ο οχετός αυτός και η απόλυτη υποκρισία προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη θλίψη και αηδία. Ο πάπας μπορεί να αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους ο Μητροπολίτης Μόρφου ποτέ!

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης της Κύπρου Μόρφου Νεόφυτος, γνωστός για τα ομοφοβικά, τρανσφοβικά και ρατσιστικά παραληρήματα του, σπάει το προσωπικό ρεκόρ του σε απαράδεκτες δηλώσεις -που θα προκαλούσαν μόνο γέλιο, αντε και την επαγγελματική διαστροφή κάποιου ψυχιάτρου, αν δεν ήταν επικίνδυνες αφού κάποιοι που δηλώνουν «πιστοί» (ω, ποιος φαρισαϊσμός!) εξακολουθούν να επηρεάζονται από τα λεγόμενα του.

Αυτή τη φορά, δίνοντας πάτημα και συγχώρεση σε όλους τους συνωμοσιολόγους που έχουν πάρει κόσμο στο λαιμό τους με τις αρλούμπες που λένε για την πανδημία και την ανεύθυνη και επικίνδυνη συμπεριφορά τους υποστήριξε ότι για τον κορονοϊό “κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες” εδώ και χρόνια.

Και η αδιάσειστη απόδειξη που έφερε; Ενα τεύχος του…“Γαλλικού” Αστερίξ, «ήδη από το 2017.»

Τι μας κρύβουν;

Αστερίξ, όπως λέμε Νοστράδαμος;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο κοροναϊός εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τεύχος του Αστερίξ το 2017!

Συγκεκριμένα, επέδειξε το επίμαχο τεύχος κατά τη διάρκεια ομιλίας του, που φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Οκτωβρίου.

Και αν δεν πιστεύετε, υπάρχουν και αποδείξεις!

Όπως αναφέρει λοιπόν, στο 37ο τεύχος της αγαπημένης παιδικής σειράς, με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», υπάρχει ο χαρακτήρας του «Κοροναϊού».

«Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι» τόνισε ο ιερέας!!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κοροναϊός, και ο πιστός του ο Βακχύλους.

Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός: «Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς». Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι» είπε!

Δείτε την… Προφητεία!

Μάλιστα, η ιταλική  Corriere della Sera έψαξε και βρήκε το εν λόγω στιγμιότυπο.