Ήρθε για να δώσει λύση στο πρόβλημα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα γκαρντ.

Για να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει στην περιφέρεια της ομάδας το… εκτόπισμα που χρειάζεται.

Ο Σέλβιν Μακ ήταν ένας από τους παίκτες που ο Γιώργος Βόβορας ήθελε πολύ.

Όταν βρέθηκε ελεύθερος στην αγορά, ο Σάικς αποτέλεσε παρελθόν και οι Πράσινοι έκαναν τα πάντα για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν απλές.

Από την αρχική αισιοδοξία, το θέμα… πάγωσε.

Το οικονομικό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Τελικά, η λύση βρέθηκε τη βραδιά της ήττας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έδειξε και πάλι το σημαντικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην περιφέρειά του.

Έπρεπε να κάνει την όποια υπέρβαση μπορούσε και την έκανε, ερχόμενος σε συμφωνία με τον πρώην NBAer.

Ο Σέλβιν Μακ είναι πια έτοιμος να μπει στο γήπεδο.

Ο Βόβορας ανυπομονεί γι’ αυτό και ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως νιώθει εξαιρετικά και περιμένει τη στιγμή που θα βρίσκεται στο παρκέ, αφού αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αύριο απέναντι στην Εφές, σε ένα ματς… πρόκληση απέναντι στον σπουδαίο Σέιν Λάρκιν, που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμερικανός γκαρντ:

Για τις πρώτες εντυπώσεις: «Μπορεί να είμαι πολύ λίγο στην ομάδα, αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω».

Για το αν θα παίξει με την Εφές: «Είμαι έτοιμος. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τόσο καιρό δούλευα γι’ αυτήν τη στιγμή. Για την ευκαιρία που περίμενα. Ήθελα να είμαι έτοιμος όταν θα ερχόταν η ευκαιρία».

Για την Εφές: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε δυνατοί σε όλη τη διάρκειά του, και εγώ από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να κερδίσουμε. Αν είμαστε σκληροί, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι θα φέρει στην ομάδα: «Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τις ηγετικές μου ικανότητες και με την πείρα μου. Είμαι από τους πιο μεγάλους και έχω αρκετές γνώσεις. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».