Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγική μουσική βραδιά με τον Στέφανο Κορκολή.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για την μουσική του πορεία αλλά και κομμάτια της προσωπικής του ζωής.

Ο ερμηνευτής δήλωσε ότι είναι «πάρα πολύ αφοσιωμένος και απαιτητικός με τον εαυτό του» όσον αφορά τη δουλειά του, ενώ αποκάλυψε ότι ο θείος του Μίμης Πλέσσας, πάντα τον συμβούλευε και του έλεγε την γνώμη του για τα τραγούδια του.

«Οι δάσκαλοι μου έβρισκαν ότι μου είχαν διδάξει ακόμα και σε ένα ποπ κομμάτι και στις ενορχηστρώσεις» ανέφερε ο συνθέτης.

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για τους ανθρώπους που τον ώθησαν στη μουσική αλλά και για την παρεξήγηση με τη Νάνα Μούσχουρη, σημειώνοντας ότι η ερμηνεύτρια δεν γνώριζε για τους «5 ανέμους», έτσι κατέληξε να το τραγουδήσει ο ίδιος και να έρθει η επιτυχία.

Ο καλλιτέχνης, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, επισήμανε ότι είναι δυσπρόσιτος, ενώ μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.