Την υπεράσπιση της 24χρονης που φέρεται να διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κάνει λόγο για μια διαφορετική πραγματικότητα από εκείνη που έχει καταγραφεί στα media.

Ο γνωστός ποινικολόγος αρχικά έκανε λόγο για «ειδική διαπαιδαγώγηση στους αμφισβητίες του κοροναϊού».

Αποκάλυψε πως και ο ίδιος είχε τις αμφιβολίες του, μέχρι «που το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, ένα από τα νεαρότερα παιδιά της ομάδας, ξαφνικά χωρίς να έχει πριν κανένα σύμπτωμα εμφάνισε 39 πυρετό», ανέφερε.

«Θορυβηθήκαμε. Αμέσως εκκλήθησαν οι γιατροί. Περιμένουμε τα τεστ. Είχαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και τον μασέρ της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί. Ενημερώσαμε τον Γ.Γ. Αθλητισμού τον κ. Μαυρωτά οι οποίοι αμέσως αποφάσισαν να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Λαμία».

Τι συνέβη στο ξενοδοχείο της Συγγρού

Ερωτηθείς για την 24χρονη κοπέλα που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως: «Είναι ατυχής η επιλογή αυτών που διέδωσαν ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι από το ξενοδοχείο, γι’ αυτό και δεν αντιμετωπίζει κι αυτή την κατηγορία η κοπέλα.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Άγνωστοι, έκλεισαν δωμάτια στο ξενοδοχείο. Όπως αποδείχθηκε, ένας Ελληνοαυστραλός υπήκοος τον οποίο έχουμε κατανομάσει και στην ΕΛ.ΑΣ και καταζητείται είχε οργανώσει μαζί με νεαρούς και νεαρές αυτό το οποίο το ξενοδοχείο δεν γνώριζε» είπε.

«Ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες, οι περίοικοι αντιλήφθηκαν κάτι πρωτοφανές, στον τελευταίο όροφο, είχαν πάει περίπου 20-30 άτομα στο Roof Garden, άνοιξαν τα παράθυρα, και ειδοποίησαν την Αστυνομία, από το Α.Τ Ακρόπολης κατέφθασαν τα περιπολικά, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς αυτά τα είπε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, η οποία είναι κατά νόμον υπεύθυνη, έπρεπε τυπικά να την οδηγήσει στο Αυτόφωρο. Δεν ήρθαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Αναβλήθηκε για τις 19/11, αλλά λόγω κοροναϊού, όπως μας ενημέρωσαν, δεν θα γίνει η δίκη».

«Αυτό που συνέβη εκεί είναι το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί» τόνισε ο κ. Κούγιας ο οποίος σημείωσε ότι η πράξη για την οποία θα κατηγορηθεί ένας διοργανωτής πάρτι σε περίπτωση που υπάρχει διάδοση του κοροναϊού στο πάρτι είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.