Το MEGA, στα πλαίσια της εταιρικής δράσης ΣΥΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ με στόχο την υποστήριξη ομάδων και φορέων που προσφέρουν έργο και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής, στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της ακριτικής Λήμνου.

Αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που προσφέρει η ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ «Ήφαιστος Λήμνου» στη νέα γενιά του ακριτικού νησιού αλλά και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, το MEGA προσφέρει, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και στήριξης, τον αθλητικό ιματισμό των αγωνιστικών τμημάτων και ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ της ομάδας.

Η εκδήλωση παράδοσης ιματισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηφαίστου Λήμνου «Νίκος Σαμαράς».

Το πλήρες σετ ιματισμού αποτελείτο από αθλητικές στολές για τους αθλητές και τους προπονητές (χειμερινής και καλοκαιρινής εμφάνισης) και αθλητικά σακίδια.

Επιπλέον ο δημοσιογράφος Γιάννης Θ. Διαμαντής, κατά την επίσκεψή του στην ακριτική Λήμνο εκπροσωπώντας όλα τα μέσα του ομίλου, παρέδωσε στους αθλητές των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου βιβλία από την εκδοτική συλλογή των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ».